“Da Tatiana hadde dukketeater-verksted med elevene, klarte hun å engasjere dem både på det kreative og det praktiske feltet. Samarbeidet for oss lærere opp mot ferdig prosjekt var veldig bra, og vi endte med to flotte forestillinger for barn i alderen 3-10 år.”Randi Sandstad og og Roar Sivertsen, lærere i Produksjon for sal og scene
 

TATIANA THORDARSON

Så lenge jeg kan huske har jeg vært interessert i kultur og alt som skjer på og bak scenen!

Jeg har ikke snakket norsk hele livet. Det vil du høre om vi møtes. Likevel er jeg sikker på at vi vil kommunisere godt gjennom en felles fascinasjon for magien som oppstår på og bak scenen.

Jeg er født og oppvokst i Russland. Her jobbet jeg lenge som koreograf, ballettpedagog, danselærer og bestyrer for kulturskole og aktivitetsbyrå for kunstneriske fag for ulike arbeidsgivere før jeg kom til Norge i 1998.

I Norge jobbet jeg som ballett- og dansepedagog ved Operaen i Kristiansund samt som aktivitetsleder for barn og kvinner med minoritetsbakgrunn i Oasen Kreative Senter før jeg tok utdannelse som maskør- og parykkmaker.

Senere har jeg også tatt svennebrev innen faget, og jeg forsøker hele tiden å holde meg oppdatert, ved å møte nye mennesker, jobbe med nye prosjekter og utvide kunnskapene mine med kurs og etterutdanning. Utlært blir jeg aldri, og bra er det.

Jeg jobber med sceneproduksjoner innen opera og ballett, arrangerer kurs og verksteder for skoler og kulturskoler og utformer produkter til små og store oppsetninger i og rundt Kristiansund. Denne vekslingen trives jeg veldig godt med. Ingen oppdrag er for små eller for store!

Arbeidskapasiteten min er høy, motivert av lysten og interessen jeg har hatt for kulturfeltet gjennom hele livet. At jeg trives og når målene jeg setter meg skaper drivkraften og gløden som er helt nødvendig i kulturbransjen.

Kan jeg bidra til prosjektet ditt setter jeg stor pris på å høre fra deg!